Every Little Step er tittelkutt og første single fra den norske popsmeden Dylan Mondegreens kommende fjerdealbum. Hver spilte tone på denne lille, en smule unnselige sangen dufter av høysommer, og den har fått en passende musikkvideo (nederst på siden) som ledsager den perfekt med sommerlige bilder spilt inn i Georgias hovedstad Tbilisi. Alt ved «Every Little Step» er pent og fint og vakkert og nært, en melankolsk popperle som fører tankene i retning artister som Prefab Sprout, Kings Of Convenience, Stephen Duffy og den obskure greske 80-tallsduoen Fantastic Something. Dylan Mondegreen er for øvrig artistnavnet til Børge Sildnes fra Eide på Nordmøre, og kjenner du ikke de gamle platene hans bør du så avgjort gjøre noe med saken. While I Walk You Home (2007), The World Spins On (2009) og Dylan Mondegreen (20112) er alle tilgjengelige i Spotify og Tidal og vel verdt å låne øre til. Det nye albumet slippes 8. april, og det er bare å glede seg. Ifølge Børge har metoden denne gangen skilt seg noe fra tidligere:

– Jeg hadde nok preprodusert veldig mye av det, men Rune Berg har vært lydsjefen og mikset. Vi har jobbet mest med å unngå å legge på stæsj denne gangen. Satte en del regler for hva som ikke er lov av fiksfakseri etc. Ble mye live i studio, sier han.

Børges medprodusent Rune Berg er kjent som låtskriver og gitarist i The Margarets, Number Seven Deli og Giske, og er stadig i vinden som produsent av en rekke kvalitetsartister som Asbjørn Ribe, Rudi Myntevik – og Benny Borg! Han er en mann som vet hva han driver med, for å si det forsiktig, og alt tyder på at det kommende Dylan Mondegreen-albumet blir knakandes gode saker.

«Every Little Step» er også med på min liste over de mest spennende januarnyhetene. Den kan du få med deg her.