Hest er best! – Spilleliste som vrinsker

Nei, jeg har ikke begynt å ri, men når jeg får sjansen – det er stort sett når jeg er på reportasjereise – setter jeg meg mer enn gjerne på en hesterygg. Siden jeg strengt tatt er i besittelse av null rideferdigheter er det en fordel at jeg får utdelt snille, rolige og føyelige hester, og det får jeg da heldigvis. Eksemplaret på bildet er fra den portugisiske atlanterhavsøya Porto Santo og var nok dessverre en smule underernært. Snill var den iallfall, og jeg håper virkelig den har fått litt mer kjøtt på beina siden jeg hilste på den i fjor høst.

Les også: Kypros på hesteryggen

Men nå er det tid for en liten spilleliste der temaet er hest og ryttere. Søkt? Muligens. Men moro? Ja, jøss. Her er 25 låter om og med gamp. Yee-haw!

Skrevet av
More from Erik

Who’s gonna hoodoo now? – R.I.P. Tony Joe White

Nyheten om at Tony Joe White er død av hjerteslag, 75 år...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.