Happy birthday to me! – i dag er jeg 54

Gratulerer til meg! I dag er jeg 54, og tradisjonen tro feirer jeg meg selv med noe jeg mener er en fantastisk spilleliste. Som vanlig åpner jeg festen med Crackers deilig selvforherligende «Happy Birthday To Me» og følger deretter på med et antall sanger jeg synes er skikkelig fine, som ikke fyller noen annen funksjon enn å glede meg og heller ikke bærer i seg noen sammenhengende tematikk. I fjor besto listen av 53 låter – med unntak av åpningen slett ikke de samme – og i år består den av 54.

Og ikke vet jeg, men en spilleliste som inneholder så bra artister som Bob Dylan, The Yum Yums, Mutatu Astatke, Signe Marie Rustad, Ane Brun, The Opium Cartel, Rumer, Ariana Grande, Ice Cube, Fred Åkerström og 44 andre artister MÅ jo appellere til flere enn meg? Jeg håper i det minste det. Jeg må også legge til at jeg synes Bruce Springsteens jublende fine versjon av Glen Campbell-hiten «Rhinestone Cowboy» er en perfekt avslutning på spillelisten.

Gratulerer med dagen til meg, og god fornøyelse og fortsatt god sommer til deg!

Ciao fra Ischia!

Skrevet av
More from Erik

I den mørke, vakre natt

Beautiful Night er en treffende tittel på Wholy Martins andre album, den...
Les mer

1 Kommentar

  • Gratulerer med dagen! Jeg fyller 54 år om knappe 2 uker, og jeg synes lista inneholder et glimremde utvalg av knakende gode låter fra de siste 50 åra eller så. Var spesielt fornøyd med å finne en låt fra mitt absolutte favorittband, Prefab Sprout.
    mvh. Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.