Gratulerer til meg! I dag er jeg 54, og tradisjonen tro feirer jeg meg selv med noe jeg mener er en fantastisk spilleliste. Som vanlig åpner jeg festen med Crackers deilig selvforherligende «Happy Birthday To Me» og følger deretter på med et antall sanger jeg synes er skikkelig fine, som ikke fyller noen annen funksjon enn å glede meg og heller ikke bærer i seg noen sammenhengende tematikk. I fjor besto listen av 53 låter – med unntak av åpningen slett ikke de samme – og i år består den av 54.

Og ikke vet jeg, men en spilleliste som inneholder så bra artister som Bob Dylan, The Yum Yums, Mutatu Astatke, Signe Marie Rustad, Ane Brun, The Opium Cartel, Rumer, Ariana Grande, Ice Cube, Fred Åkerström og 44 andre artister MÅ jo appellere til flere enn meg? Jeg håper i det minste det. Jeg må også legge til at jeg synes Bruce Springsteens jublende fine versjon av Glen Campbell-hiten «Rhinestone Cowboy» er en perfekt avslutning på spillelisten.

Gratulerer med dagen til meg, og god fornøyelse og fortsatt god sommer til deg!

Ciao fra Ischia!