I dag fyller jeg 51 år, og derfor har jeg valgt ut 51 fabelaktige sanger som jeg vil høre på dagen min. De er samlet i en deilig liten spilleliste, og i kjent stil kan man vel si at den er sjangerblind og variert. Her er Beatles og Stones, Kari Bremnes og Sterk Naken og Biltyvene, Martha Reeves og Frank Sinatra, Kelis og Beastie Boys, Iggy Pop og Erasure, samt en haug andre artister som glimrer med strålende sanger. Aller først er selvsagt Crackers jublende «Happy Birthday To Me» (som idiotisk nok ikke foreligger på Tidal, derfor er det bare 50 sanger på den versjonen), all den tid jeg faktisk gratulerer meg selv. God fornøyelse, folkens, og grattis til meg!

PS! Dagen blir tilbragt i Barcelona, med middag på Tickets, og hvem vet hva mer – ække gærent, det!

Sjekk også: Sommerens store spilleliste