Gratulerer med dagen – til meg! – Her er dagens spilleliste

IMG 2726 1050x788 - Gratulerer med dagen - til meg! - Her er dagens spilleliste

I dag fyller jeg 51 år, og derfor har jeg valgt ut 51 fabelaktige sanger som jeg vil høre på dagen min. De er samlet i en deilig liten spilleliste, og i kjent stil kan man vel si at den er sjangerblind og variert. Her er Beatles og Stones, Kari Bremnes og Sterk Naken og Biltyvene, Martha Reeves og Frank Sinatra, Kelis og Beastie Boys, Iggy Pop og Erasure, samt en haug andre artister som glimrer med strålende sanger. Aller først er selvsagt Crackers jublende “Happy Birthday To Me” (som idiotisk nok ikke foreligger på Tidal, derfor er det bare 50 sanger på den versjonen), all den tid jeg faktisk gratulerer meg selv. God fornøyelse, folkens, og grattis til meg!

PS! Dagen blir tilbragt i Barcelona, med middag på Tickets, og hvem vet hva mer – ække gærent, det!

Sjekk også: Sommerens store spilleliste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.