I forrige uke publiserte jeg et innlegg der jeg delte 100 fantastiske coverlåter. Det var nok mange som trodde dette var mine 100 favoritter innen dette evig omdiskuterte fenomenet, men det var det altså ikke. Derimot var det snakk om coverversjoner jeg virkelig digger, og det er så mange flere at jeg har måttet sette sammen enda en spilleliste, med ytterligere 100 perler.

Du finner noen av mine favorittcoverlåter på den nye listen, akkurat som på den forrige, men heller ikke denne er ment som annet enn å dele fin musikk. Noen av innslagene vil være velkjente for mange, andre igjen forhåpentligvis helt ukjente, men felles for dem er altså at de er veldig fine. Å gjøre en vellykket versjon av andres sanger er ikke alltid lett, men jeg skal hilse å si det er stas når det funker. Det gjør det hele veien her.

Blant blinkskuddene denne gangen kan vi for eksempel nevne «The First Picture Of You» (original The Lotus Eaters, cover av Anne Marie Almedal), «Sexual Healing» (Marvin Gaye/Hot 8 Brass Band), «A Case Of You» (Joni Mitchell/Prince), «With A Little Help From My Friends» (The Beatles/Joe Cocker), «Run Through The Jungle» (Creedence Clearwater Revival/The Gun Club), «Jump» (Van Halen/Aztec Camera), «Children Of The Revolution» (T. Rex/Violent Femmes), «You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go» (Bob Dylan/Miley Cyrus), «Say Hello, Wave Goodbye» (Soft Cell/David Gray) og «Love Hangover» (Diana Ross/Associates). Da er det ytterligere 90 sanger å glede seg over, og her bør det være noe for alle.

God fornøyelse!