Fjorden Baby! med John Olav Nilsen – Igjen og igjen

Det er i grunnen litt flaut å innrømme det, men bergensbandet Fjorden Baby! har sklidd godt under radaren min. Med tre plater som absolutt høres fine ut i bagasjen har jeg ikke stort å si til mitt forsvar heller, men det er nå en gang slik at man ikke kan gi alle artister like mye oppmerksomhet. Derfor prøver jeg å gjøre forsiktig bot ved å henlede oppmerksomheten på den glitrende singlen “Igjen og igjen” som er et samarbeid med en annen størrelse fra Bergen, John Olav Nilsen. Den ble sluppet i mai, men også den har selvfølgelig gått meg hus forbi. Bra derfor at jeg endelig har fått den med meg – den høres nemlig ut som noe som kan bli en av mine norske favorittlåter fra 2015. Dette er intet mindre enn en glitrende poplåt, og jeg har bare lyst til å spille den igjen og igjen og igjen og igjen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.