Forrige onsdag fylte jeg 50, en begivenhet jeg ikke kunne la forbigå i stillhet. Derfor arrangerte jeg stor fest på lørdag, med svært kyndige hjelpere og et sjeldent kremlag av kule gjester, representert ved både venner og familie.

Og skal jeg ha fest, må jeg også ha musikk. Jeg hadde laget to spillelister for kvelden, en til å dure og gå i starten av selskapet og under middagen, og en ren danseliste til de senere timer. Det hele var nesten litt bortkastet. Musikken til middagen ble naturlig nok spilt ganske lavt, og med summingen fra 42 glade gjester var det ingen som hørte noen ting. Festlisten fikk vi derimot god bruk for, men ettersom den er nesten åtte timer lang og vi måtte tømme selskapslokalet kl 1.00 fikk vi bare så vidt startet på den.

Sjekk også: Spillelisten med min vei til 50 – år for år

Så her har du altså to gjennomarbeidede, så godt som helt ubrukte spillelister til fri benyttelse. Den første, oppstartlista, inneholder strengt tatt mye dansbart den også, med masse fet gammel soul og funk i tillegg til en del sløyere låter, og på partylista er det full fres fra første stund og ingen klinelåter. Den siste kategorien får vi heller komme tilbake til.

For en gangs skyld har jeg droppet å konvertere listene til Tidal, så de kommer kun i Spotify. Først den «rolige» lista, lenger ned på siden den som setter fyr på dansegulvet. God fest!