Erik – nå også som tøyse-DJ

Yes! I kveld er jeg en slags DJ – eller tøyse-DJ, om du vil – på det strålende, stadig forholdsvis nye utestedet norð&natt på Tøyen i Oslo. Joakim, en av stedets tre eiere, tok kontakt forleden og fortalte at de sliter litt med kveldsmusikken og om ikke jeg kunne tenke meg å hjelpe litt. Han lurte på om jeg kunne bidra med noen kule spillelister og være en slags DJ light til å akkompagnere drinkene de nærmeste fredagene.

Avviser jeg en slik forespørsel? Ikke i mine villeste fantasier. Jeg tok oppgaven så alvorlig som den fortjener, det vil si veldig, og har derfor satt sammen en liste med godt over 100 låter som jeg mener er blitt dritbra. Her bør det være noe for alle, fra John Barrys filmmusikk (ikke James Bond) til MS MRs mørke doowop, fra kule Luke Elliot til coole Dave Brubeck, og med alt mulig annet fett som for eksempel The Clash, Hot Chip, Amason, Nancy Sinatra, Raga Rockers, Phoenix, London Grammar, James Brown, Gluecifer, Imelda May, Future Islands, Ryan Adams, Hot 8 Brass Band, Macklemore & Ryan Lewis og Chvrches.

Er du heldig er det en smilende Louise Eriksson som mikser drinker i kveld. Foto: Anders Husa
Er du heldig er det en smilende Louise Eriksson som mikser drinker i kveld. Foto: Anders Husa

Programmet for kvelden er enkelt: Allerede klokken 16 serveres viltgryte, og fra klokken 19 kjøres det på med min spilleliste og digge cocktails. Jeg har tidligere skrevet om norð&natt i et innlegg her, og kan garantere kvaliteten på både kveldens drikkevarer og musikk. Under her får du spillelisten, men jeg tror nok den låter ekstra bra på brukbart volum fra høyttalerne på Tøyen i kveld. Have fun!

Skrevet av
More from Erik

Mine julefavoritter – Bugge Wesseltoft

Jens Christian Bugge Wesseltoft og hans 1997-plate It’s Snowing On My Piano...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.