En liten tur til fjells i Cadaques

En fjelltur i Cadaques, eller mer presist i fjellene over Cadaques, vårt lille sommerparadis på spanske Costa Brava, er ikke helt som en tur i Jotunheimen. Men på en solrik og fin dag midt i juli er det godt å bevege seg litt opp i høyden og kjenne noen lette vinddrag og nyte naturen. Siste dag Helle og jeg var her i sommer bestemte jeg meg for å ta en liten tur, så jeg legger her ut noen bilder tatt med mobilen etter prinsippet “alt skal dokumenteres”. Ikke noe big deal, men jeg følte for å dele inntrykkene. Synd de ikke kommer med lukt og lyd…

Se også: En kjærlighetserklæring til Cadaques

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.