Nettet kryr av dårlige vitser, ordspill og slikt for tiden, alt i forbindelse med koronapandemien som gjør at svært mange av oss er i hjemmekarantene, selvpålagt eller myndighetspålagt. Her kommer en spilleliste som bidrar ytterligere til «moroa» med 100 sanger der titlene på et eller annet vis kan tolkes i retning dagens situasjon, som for eksempel «Rene hender», «Vaske meg sjæl», «Virus», «Infected», «Isolation», «Stay Home» og «Don’t Stand So Close To Me». For ikke å snakke om klassikeren «Wishful Thinking» med China Crisis!

Alle de nevnte sangene, inkludert Bare Egil Bands tøysevise «Vaske meg sjæl», er ganske bra, så dette er en spilleliste det absolutt lar seg gjøre å høre på i sin helhet. Jeg antar at kanskje ikke alle setter like stor pris på både Slayer, Yellow Magic Orchestra, Nanci Griffith og boy pablo, men skal du først utvide horisonten er det sannsynligvis nå du har tid til det, så kjør gjerne på.

Jeg lover for øvrig at jeg ikke skal dra på altfor mye med lister av denne typen, men litt gøy må vi ha det her vi sitter. God fornøyelse, og hold dere friske!

Sjekk også: Den lille store koronahjelpen – 200+ sanger med flotte norske artister