Etter tre år er det endelig en normal 17. mai igjen, helt uten koronatiltak og begrensninger. Her i Oslo hvor jeg befinner meg er det dessuten strålende sol, og jeg tar neppe mye feil hvis jeg påstår at dette blir en dag for historiebøkene.

I anledning denne dagen vil jeg gjerne få dele den store norske spillelisten min. Den er ikke ment å være en definitiv liste over den aller beste norske musikken eller noe sånt – selv om mye av den er her – men er kun en feiring av noe av alt det fantastiske som foregår på musikkfronten i dette landet, før som nå. Den vokser kontinuerlig, og teller per i dag hele 400 sanger i alle mulige sjangere. Mitt tips er å sette den på random og se hva som skjer. Her er det mye god stemning, men mye som ikke er kjent for alle også.

Uten mer om og men, gratulerer med dagen og god fornøyelse!