Akustisk versjon av årets beste låt

Foto: Marthe Amanda Vannebo
Signe Marie Rustad har gitt ut årets beste låt og sannsynligvis også årets beste album. Foto: Marthe Amanda Vannebo

Det er liksom ingen tvil i mine ører om at Signe Marie Rustad har spilt inn 2019s suverent beste sang med «Die With Your Boots On», og jeg er av den formening at hennes sprellferske album When Words Flew Freely sannsynligvis er årsbeste også i den kategorien. I kveld spiller hun releasekonsert for albumet på Hærverk i Oslo, mens jeg dessverre (?) er i Valencia. Om ikke annet fikk jeg se henne sammen med det meget stødige kompet hennes, Njål Uhre Kiese og Alexander Lindbäck, på en super liten instorekonsert på Big Dipper sist fredag. Der tok jeg meg den frihet å ta opp den akustiske versjonen av «Die With Your Boots On» du kan se her. Ikke på langt nær så fint som studioversjonen med fullt band, men ganske fint likevel.

Jeg ønsker Signe lykke til med konserten i kveld, og oppfordrer alle som ikke har hørt platen til å gjøre det. Mange ganger. Les gjerne min anmeldelse ved å følge denne lenken. Der er også musikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.