Det er liksom ingen tvil i mine ører om at Signe Marie Rustad har spilt inn 2019s suverent beste sang med «Die With Your Boots On», og jeg er av den formening at hennes sprellferske album When Words Flew Freely sannsynligvis er årsbeste også i den kategorien. I kveld spiller hun releasekonsert for albumet på Hærverk i Oslo, mens jeg dessverre (?) er i Valencia. Om ikke annet fikk jeg se henne sammen med det meget stødige kompet hennes, Njål Uhre Kiese og Alexander Lindbäck, på en super liten instorekonsert på Big Dipper sist fredag. Der tok jeg meg den frihet å ta opp den akustiske versjonen av «Die With Your Boots On» du kan se her. Ikke på langt nær så fint som studioversjonen med fullt band, men ganske fint likevel.

Jeg ønsker Signe lykke til med konserten i kveld, og oppfordrer alle som ikke har hørt platen til å gjøre det. Mange ganger. Les gjerne min anmeldelse ved å følge denne lenken. Der er også musikken.