TV mayhem – her er temamelodien fra Broen og andre serier

I kveld sendes siste episode av Broen på norsk TV. Jeg så den på dansk TV i går og kan love en solid avslutning uten at jeg skal røpe noen ting her. Så er da også poenget musikken fra serien, eller rettere sagt temamelodien fra åpningsvignetten, den uhyggelige og ekstremt stemningsfulle “Hollow Talk” med Choir Of Young Believers, et pseudonym/bandnavn brukt av den danske sanger/låtskriveren Jannis Noya Makrigiannis. Jeg har i sakens anledning laget en spilleliste med i alt 40 klassiske TV-temaer, hvor de fleste burde være velkjente og alle selvsagt er kule på sine forskjellige vis. Enjoy, og nyt siste episode av Broen!

Sjekk også ut: Den kuleste filmmusikken

Skrevet av
More from Erik

Ny musikk juni 2018

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg blir...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.