Totally good stuff – 100 fete låter

Jeg har mye glede av å sette sammen ymse spillelister med til dels ganske koko tematikk. Eller ikke så koko. Men om det dreier seg om lister med låttitler med kun én stavelse eller sanger om penger på den ene siden, eller mer dogmatiske lister som inneholder den beste musikken fra 1983 eller siste måneds beste nye utgivelser på den andre siden, ligger det en god del tankevirksomhet og innsats bak. Kort sagt: Det tar tid.

Derfor er det så deilig noen ganger bare å sette sammen spillelister med forskjellige låter du bare liker, at det ikke skal være noen annen fellesnevner enn det mellom dem. Det er lister laget helt etter innfallsmetoden, og selv om man sikkert kan ane et og annet mønster, er det likevel snakk om i all hovedsak tilfeldige sammensetninger.

Her er en spilleliste med 100 sanger jeg kort og godt synes er skikkelig fine. De er ikke nødvendigvis best i noe som helst, men i mine ører er de alle helt strålende. Så enkelt. I dag har jeg ikke mer å si, annet enn at jeg håper noen andre kan sette pris på noe av denne musikken også – og det tror jeg jo. God fornøyelse!

More from Erik Valebrokk

Gratulerer med 70-årsdagen, Chrissie Hynde!

Uttrykket «evigung» er som regel fullkomment upresist, sikkert også hva angår dagens...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.