Hør mitt radioprogram “Norsk mangfold”

Jeg er blitt radiovert! For første gang i mitt snart 50-årige liv har jeg fått mitt eget radioprogram, Norsk mangfold. IndigoRadio har en av landets få, eksklusive DAB-lisenser, og stasjonen har gitt meg en daglig sending mellom kl 19 og 20. Stas!

Her er tanken å spille bare bra, fortrinnsvis ny, norsk musikk, og det er etter hvert blitt så mye å ta av at det er en fryd. Men jeg har likevel bruk for hjelp og tips. Er du musiker selv, spiller i band, har en musiker i magen, kjenner noen som spiller i band, har en søster som skriver kule sanger, jobber i plateselskap eller management og trenger profilering, whatever, gi lyd! Jeg lover INGENTING, men jeg er i det minste en fordomsfri fyr som kan slumpe til å spille hva som helst, så sant jeg liker det. “Ideologien” bak programmet er at begrensninger er dustete, at fordommer og forutinntatthet gjør livet fattigere og mindre interessant. Med andre ord, alt går.

Har du musikk du vil formidle kan du sende en mail til [email protected]. Tune inn på IndigoRadio for å høre annen norsk musikk når som helst, og særlig kl. 19 hver dag for å høre min fordomsfrie time med nye og seriøst gode låter. I det første programmet som er ute nå kan du blant mye annet høre Razika, Kaja Gunnufsen, Casa Murilo, Quarter Wolf, Truls, Highasakite, Sondre Justad, Giske og Bare Egil Band. Check it out!

Skrevet av
More from Erik

Kongen fyller 82 – spilleliste for dagen

Nei, jeg snakker ikke om kong Harald V (79), men om Kongen...
Les mer

1 Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.