Songs from Paradise

Foto: Helle Øder Valebrokk

Er det dårlig gjort å si at jeg er på Mauritius, at det i skrivende stund er 27 varmegrader og ganske mye sol, når det er kaldt og vinter hjemme? I så fall ber jeg om unnskylding. I sakens anledning vil jeg bare helt kort legge ut en spilleliste jeg har mekka, som funker veldig bra her nede og som kanskje også vil vekke noen positive følelser for alle som sitter hjemme og fryser. Jeg håper det. Og det er jo ikke lenge til våren kommer…

Dette er en enkel og liketil spilleliste med ymse chill musikk; litt bossa nova, litt reggae, litt smooth jazz og, mot slutten, noe mer dansbare saker. Du får en fin miks av Bob Marley, Toots & The Maytals, Stan Getz, Everything But The Girl, Sade, Jamie XX, Diana Krall, Hugh Masekela, Toto og mer, og jeg vil tro alt er riktig så smooth og behagelig i øregangene.

Sjekk også: Den definitive Everything But The Girl-spillelisten

La meg avslutningsvis heie på sommeren og ønske god fornøyelse. Snakkes!

Skrevet av
More from Erik

Debutant med kraft – premiere på Borgar Storebråtens aller første single

Det er ikke mange artister forunt å ha en slik forhåndsbuzz som...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.