I går ga det norske country/americana-bandet The Northern Belle ut sitt andre studioalbum, det meget vellykkede Blinding Blue Neon. Jeg ga albumet en klokkeklar sekser i min anmeldelse, og i går ettermiddag markerte bandet utgivelsen med en in-storekonsert på Big Dipper, Oslos beste platebutikk og sanger og låtskriver Stine Andreassens tidligere arbeidsplass.

Det var forholdsvis stinn brakke da bandet spilte fire låter fra det nye albumet, «Lost Someone», og de tre singlene «Record Player Still On», «Pink Skies» og «You’re Gonna Leave». Uheldigvis var fiolinist Johanne Flottorp opptatt på annet hold, men resten av bandet var på plass. Jeg snek meg til å gjøre et lite opptak av «Pink Skies» som du kan se her, og forhåpentligvis både digger og kjøper du skiva.

Les min anmeldelse av Blinding Blue Neon her