Nye låter november 2016

Nok en måned er i ferd med å takke for seg. November 2016 har inneholdt en sedvanlig blanding av store navn som ypper seg i førjulstiden (Metallica, The Weeknd, Sting, Bruno Mars, Odd Nordstoga) og adskillig mindre kjente navn (Haakon Ellingsen, Fufanu, Orango, Dingus, Silver Lining), for ikke å snakke om stødige og veldig bra artister som leverer med ujevne mellomrom (Lambchop, Imelda May, Hot 8 Brass Band, El Cuero, Kacey Musgraves).

Månedens fineste popsingle er “Hold On”, første smakebit fra det kommende tredjealbumet til The xx, I See You, som slippes 13. januar. Det kan komme til å bli fine ting. Jeg har også stor tro på det kommende albumet til Roger Græsberg & Foreningen, Triste sanger og vals, som utgis 20. januar. “Lyden av hjul” er det mest umiddelbart iørefallende jeg har hørt av norsk musikk i november, og det har kommet riktig så mye fint. Noe å glede seg til der altså.

Sjekk også: Den beste nye musikken fra oktober

Som vanlig er med disse listene mine som skal favne månedens beste musikk er det også denne gang en variert, for ikke å si schizofren, affære. Denne måneden har jeg til og med tatt med et knippe julelåter for å forvirre litt ekstra. Men hva gjør vel det? Mangfold og uforutsigbarhet gjør verden spennende, så også innen musikk. God fornøyelse!

Skrevet av
More from Erik

Mine julefavoritter 2017 – Jonas Skybakmoen

Inntil i fjor en gang var Jonas Skybakmoen mest kjent som vokalist...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.