Kunne det friste å vandre platelangs med Ronnie MAG Larsen og meg der vi slår et slag for god norsk musikk? I programmet Platelangs med Larsen & Valebrokk er det nettopp våre norske favorittlåter det handler om. Vi spiller sanger for hverandre som vi holder skjult for den andre inntil vi er på lufta, for så å diskutere og pludre om det vi har hørt. Det resulterer i et antall anekdoter av varierende underholdningsgrad, men for oss som sitter og spiller plater og prater er det iallfall veldig moro. Og hyggelig.

Så vil du ha en time i vårt selskap kan du finne frem til Ordentlig Radio klokken 20 i kveld, enten på nettet, på DAB-radioen eller på mobilen. I tilfelle sistnevnte må du laste ned Ordentlig Radio-appen som selvfølgelig er gratis. Følg oss også gjerne på Facebook-siden vår.

Forrige uke spilte vi gamle og nye kremlåter med William Hut, Klovner i Kamp, Difference, Midnight Choir, Maria Solheim, Natasja Holmboe, Matchstick Sun og Asbjørn Ribe. Hva vi spiller denne uken er hemmelig, men jeg lover at det er fine ting. Rekker du ikke å høre oss i kveld, kan du prøve å få med deg en av reprisesendingene, enten i morgen klokken 13 eller lørdag klokken 16. Og neste onsdag er det på’n igjen med mer snadder.

Etter hvert program havner låtene vi har spilt på denne spillelisten som vokser og vokser. Den blir stadig lengre og stadig finere. God lytt!