Kritikertoppen 2015 – her er vinnerne

Susanne Sundfør
Susanne Sundfør på Øya for to år siden. Foto: Erik Valebrokk

Jeg hadde helt rett i mine antagelser om at mine bidrag til Dagsavisens årlige Kritikertoppen ikke ville påvirke resultatet i voldsom grad. Av mine ti favorittalbum (Dawes på topp) plasserte nøyaktig null av dem seg blant norske musikkanmelderes 40 favoritter, mens hele to (!) av mine favorittlåter fra 2015 dukket opp på Topp 20-lista, Daniel Kvammens “Du fortenar ein som meg” og “Good Times” med Jamie XX, Young Thug og Popcaan. Jeg er altså ikke helt på nett med norske kritikere generelt, men hva gjør vel det? Vi har alle vårt. Du kan sjekke ut hele Kritikertoppen her på Dagsavisens hjemmesider, og mine egne favoritter ligger her: De beste albumene og de beste låtene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.