Gratulerer med morsdagen, da! – Her er spillelisten til alle mødre

ABBA Ring Ring costumes 1050x779 - Gratulerer med morsdagen, da! - Her er spillelisten til alle mødre
ABBAs "Mamma Mia" er kanskje verdens mest kjente mammasang.

Sant å si har vi aldre feiret morsdag eller farsdag i min familie. Jeg vet ikke helt hvorfor, det ble bare aldri slik. Antagelig syntes foreldrene mine at det var noe tull handelsstanden hadde funnet på for å kryste mer penger ut av dem, hva vet jeg? Hvorom allting er, denne søndagen er det morsdag, om vi i min familie liker det eller ei. Det betyr at jeg har valgt å lage en fin spilleliste for å hylle alle mødre der ute. Siden Spotify og Tidal ikke har det helt samme tilbudet, glimrer fire av totalt 100 sanger med sitt fravær på Tidal-lista, men den er stadig veldig fin. Til lykke med dagen, dere!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.