I helgen har jeg vært på alternativt utdrikningslag i London, med besøk på noen helt spesielle barer. Eller «barer». Fredag var det Breaking Bad pop up-bar der vi mikset kjemiske drinker i blått i en campingvogn lik den Walt og Jesse koker crystal meth i, og lørdag sto Alcoholic Architecture for tur, en kunstinstallasjon der du går inn i en dampsky som er en cocktail i seg selv.

Sistnevnte ble behørig diskutert på P3morgen for halvannen uke siden, med den konklusjon at det neppe kunne være noe særlig. Programleder Ronny Brede Aase var spesielt klar på at han ville drikke sin øl på normalt vis og kjenne smaken, ikke inhalere den gjennom lunger og øyeepler som er det du faktisk gjør på Alcoholic Architecture. Siden Helle hadde kjøpt billetter til oss og vi skulle dit i helgen sendte jeg en melding om nettopp det, og ble dermed forespurt om de kunne ta en prat med meg etter besøket vårt. Som sagt så gjort, og i morges var jeg på lufta i det som må være verdens triveligste radioprogram ever. Ronny og hans medprogramledere Silje Nordnes og Markus Neby stilte ivrig spørsmål, og jeg svarte etter beste evne.

Hør innslaget her: Hugsar du saka om alkodamp?

Og ikke nok med det, her kan du se innslaget også i P3morgens redigerte TV-sending: Bar i London med alkoholsky.

Jeg ble ikke beruset av å være inne i alkoholskyen, men jeg var fryktelig blid. Foto: Helle Øder Valebrokk
Jeg ble ikke beruset av å være inne i alkoholskyen, men jeg var fryktelig blid. Foto: Helle Øder Valebrokk