Frank Sinatra helt i 100

“Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Ingen – før eller siden – har noen gang sunget med så perfekt frasering som Frank Sinatra. Hvert ord han sang var helt tydelig, hvert ord fikk sin egen melodi i Sinatras munn. Tilsynelatende helt uanstrengt kunne han synge hva som helst klokkerent og med den til en hver tid passende sinnsstemning. Han kunne høres glad ut, trist ut, forelsket, opprømentusiastisk og så videre, alt etter som det ga sangen ekstra betydning eller innhold.”

Her kan du lese hele essayet jeg nylig skrev for Universal Music i forbindelse med jubileumsutgivelsen Ultimate Sinatra. Jeg har også lagt ved min egen ultimate Sinatra-spilleliste i Spotify, som går kronologisk gjennom karrieren hans. Take it away, Frank!

Skrevet av
More from Erik

Tid for å traske platelangs igjen

Det er onsdag, og det betyr som vanlig er at min gode...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.