Vi sitter stadig i karantene her hjemme, og takk og pris er det mange gode måter å få tiden til å gå på. Vi lager god mat, drikker god vin, ser gode TV-serier, gode filmer og gode konserter fra Brakkesyke 2020, og vi hører masse god musikk, norsk som internasjonal. Jeg applauderer absolutt det store fokuset på norsk musikk om dagen og synes det er helt topp at så mange er villige til bare å spille norske artister akkurat nå, men jeg tror ikke det innebærer liv eller død for så mange artistkarrierer om jeg spiller det ene eller det andre på Spotify.

Så i dag har jeg laget en spilleliste med bare fine sanger, sanger jeg mener alle bør kjenne – eller iallfall ha hørt én gang i livet. Veldig mange av sangene på denne listen er da også velkjente, mens andre igjen? Not so much. Jeg har avgjort en del venner og kjente som har hørt både «What Presence?» med Orange Juice, «Sweet Nothings» med Mathilde Santing, «Sweet Little Mystery» med John Martyn og «These Ain’t Raindrops» med James Carr, men jeg har enda flere venner og kjente som ikke har hørt dem.

Nå har du sjansen til å rette på saken, og i samme slengen høre 96 andre nydelige sanger, så spiller det mindre rolle om du kjenner dem eller ikke fra før. Fine er de.

La meg samtidig ønske alle en god dag, ta fortsatt vare på hverandre og vær snille med hverandre, ta hensyn om du er ute blant folk og hold avstand, og sånn generelt håper jeg alle forsøker å bruke huet så godt de kan i disse krevende, for ikke å si uvanlige, tider vi er inne i. Ha en nydelig søndag med god musikk.

Sjekk også: Dancing On My Own – danse alene-spilleliste