Fin fangst i Milanos kuleste platesjappe

Milano er muligens verdens motehovedstad, men de har da noen andre spennende butikker også der i gården, for eksempel platesjappa Dischi Volanti i det koselige Navigli-distriktet. Den deilige bruktbutikken var et nytt bekjentskap for meg da jeg var i Milano for noen uker siden, og siden jeg ikke er såååå kjent i byen skal jeg muligens være forsiktig med å utpeke den til den kuleste, men skitt au! Her fant jeg flere små skatter å ta med hjem, og da er jeg fornøyd.

Se også: Rockutstillinger i Milano og Barcelona

Bildet over viser hva jeg fikk. New Orders 12-tommer “Thieves Like Us” kostet meg 14 euro, og det lever jeg godt med. Videre handlet jeg Stan Ridgways “Camouflage” på 12-tommer (8 euro), The Cures obskure Pillbox Tales 1977-1979 (30 euro), Echo & The Bunnymens 12-tommers EP ‘Shine So Hard’ (9 euro) og Tuxedomoons Ship Of Fools (25 euro). I tillegg kjøpte jeg Micah P. Hinsons micah p.hinson and the gospel of progress i ny LP-versjon og en CD-boks med The Sounds tre første, flotte plater, Jeopardy, From The Lion’s Mouth og All Fall Down.

Alt i alt en god fangst, vil jeg si. Dischi Volanti har for øvrig også en butikk i Verona, om turen går dit.

Sånn er det mulig å holde på i timevis. Foto: Helle Øder Valebrokk
Sånn er det mulig å holde på i timevis. Foto: Helle Øder Valebrokk
Skrevet av
More from Erik

Sensasjonell solodebut fra Matias Hilmar Iversen

Det er mulig jeg ikke krever så mye av en sensasjon, men...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.