Milano er muligens verdens motehovedstad, men de har da noen andre spennende butikker også der i gården, for eksempel platesjappa Dischi Volanti i det koselige Navigli-distriktet. Den deilige bruktbutikken var et nytt bekjentskap for meg da jeg var i Milano for noen uker siden, og siden jeg ikke er såååå kjent i byen skal jeg muligens være forsiktig med å utpeke den til den kuleste, men skitt au! Her fant jeg flere små skatter å ta med hjem, og da er jeg fornøyd.

Se også: Rockutstillinger i Milano og Barcelona

Bildet over viser hva jeg fikk. New Orders 12-tommer «Thieves Like Us» kostet meg 14 euro, og det lever jeg godt med. Videre handlet jeg Stan Ridgways «Camouflage» på 12-tommer (8 euro), The Cures obskure Pillbox Tales 1977-1979 (30 euro), Echo & The Bunnymens 12-tommers EP ‘Shine So Hard’ (9 euro) og Tuxedomoons Ship Of Fools (25 euro). I tillegg kjøpte jeg Micah P. Hinsons micah p.hinson and the gospel of progress i ny LP-versjon og en CD-boks med The Sounds tre første, flotte plater, Jeopardy, From The Lion’s Mouth og All Fall Down.

Alt i alt en god fangst, vil jeg si. Dischi Volanti har for øvrig også en butikk i Verona, om turen går dit.

Sånn er det mulig å holde på i timevis. Foto: Helle Øder Valebrokk
Sånn er det mulig å holde på i timevis. Foto: Helle Øder Valebrokk