Minnealbum fra Norwegian Wood 2017

Så er “nye” Norwegian Wood ferdig for i år. Det ble noen meget vellykkede dager i Frognerbadet som viser med all tydelighet at festivalen stadig er liv laga, selv om altfor få publikummere fant veien. 5700 betalende fordelt på tre dager er ikke mye å skryte av, men noe av årsaken skyldes nok at den nye ledelsen ikke fikk fart på festivalen før det var for sent å booke store internasjonale navn. Det til side kunne man neppe funnet bedre eller større norske navn enn de som spilte, og spør du meg var årets booking simpelthen meget inspirert. Festivalsjef Svein Bjørge valgte fra øverste hylle, og artistene stilte.

Dessverre var jeg ikke til stede festivalens første dag, men jeg fikk heldigvis med meg de to siste. Jeg fotograferte såpass mye under de to dagene at det ble svært mange bilder jeg ikke fikk benyttet i de to blogginnleggene jeg skrev. Derfor har jeg opprettet denne digitale minneboken som jeg håper noen vil ha en viss interesse av å se. I bildekarusellen øverst på siden finner du actionbilder av deLillos, Raga Rockers, Oslo Ess, Kari Bremnes, Onkl P og alle de andre artistene jeg så, og ikke minst, samtlige av de 11 gitaristene som spilte seg gjennom Hendrix-albumet Are You Experienced?

Mer om selve musikken og artistene kan du lese her:
Dag 2 – Oslo Ess, Klovner i Kamp, m.fl.
Dag 3 – Lillebjørn Nilsen, deLillos, Kari Bremnes, m.fl.

Skrevet av
More from Erik

Gammel kjærlighet ruster ikke

Rod Stewarts 1976-utgivelse A Night On The Town var en av de...
Les mer

7 Kommentarer

  • Hei erik! Så koselig blogg, takk skal du ha! Cellisten “min” heter Frida Fredrikke Waaler Wærvågen og hun er som du sier- veldig veldig flink! ;-)) hun spiller også på den siste plata mi; Revelation For Personal Use.

    • Hei, Anneli!
      Jeg så det da jeg – hold deg fast – kjøpte de to siste platene dine som noe av det første jeg gjorde på mandag! 🙂 Trodde jeg hadde fått skrevet det inn i alle bildetekstene, men da skal jeg få det på plass nå.
      Alt godt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.