Elvis Presley, herre min skaper for en artist og for en sanger! Han hadde sin skjerv av dårlige dager, ble til de grader offer for sin egen suksess, presset på alle bauger og kanter – ikke minst av sin manager Colonol Tom Parker – og døde kun 42 år gammel, men så mye av det han presterte å synge innen den tid var av en sånn kvalitet at det grenser til det overnaturlige.

I dag er det min og Helles bryllupsdag, og hva har det med Elvis å gjøre, spør du kanskje? Alt, svarer jeg da. Vi giftet oss i Graceland Wedding Chapel i Las Vegas 17. mars 1997, med Elvis sjøl (OK, da, hans egentlige navn var Norm) som førte Helle til alteret der jeg sto rørt og stolt, samtidig som han sang «Can’t Help Falling In Love». Det er fremdeles et av mitt livs største øyeblikk.

Bildebevis!

I anledning dagen har jeg satt sammen en spilleliste med 100 av Elvis Presleys aller største prestasjoner, en fantastisk blanding av studioinnspillinger og liveopptak som med krystallklar tydelighet viser hvorfor han fremdeles bør betraktes som tidenes største artist. Jeg tuller ikke. Elvis Aaron Presley fortjener tittelen. Bare hør her!