Jeg har muligens nevnt på et eller flere tidligere tidspunkt at jeg er ekstra glad i søndager. Det er en litt roligere dag enn ukens seks andre og gir ofte kjærkommen anledning til å gire en smule ned og la humla suse. Søndag er også ukedagen for mer nedpå musikk, der alt ikke trenger å gå i så høyt tempo, og jeg synes det passer med litt cool jazz, noe klassisk musikk, gode countryballader eller generelt roligere sanger fra populærmusikkens mangfoldige historie.

For fjerde gang har jeg samlet 100 formodentlig innbydende «søndagsspor» i en spilleliste, og i dagens tilfelle betyr det at du blant annet kan høre Miles Davis, Sade, Lauryn Hill, Elbow, Japan, Nick Drake, Rodney Crowell, The Blue Nile, Dave Brubeck Quartet, Bob Dylan, Nina Simone, Giske, Hockney, Radiohead, Kenneth Norum, Dexter Gordon, Kamasi Washington, The Beatles, Keith Whitley, Nickel Creek, Elton John, Mozart, Dvorak, Liszt og Purcell.

Når vi først er inne på dette med søndagsmusikk, kan jeg jo også minne om de tre foregående listene i samme kategori: Sunday Mornin’ Comin’ Down, I Love Sundays og Sunday Moods. Nyt dagen!