Jeg gir meg etter denne, men jeg kunne ikke si meg ferdig med streitingspillelistene mine uten å ha fått med sanger av Bonnie Tyler, Billy Idol, Mariah Carey, Fra Lippo Lippi, Marc Cohn, Elton John, Queen, Sting, Bjørn Eidsvåg, Huey Lewis And The News, Rolling Stones, The Mamas And The Papas, Whitney Houston, Bee Gees, Talk Talk, Kate Bush, Marillion, The Who, AC/DC, Marius Müller, Lulu, Boney M, Yazoo, ABC og en god del andre.

De som har fått med seg de to foregående spillelistene i denne beskjedne, men akk så underholdende serien, vil ha notert seg at de inneholder musikk av den typen streitinger vil kunne glede seg over. Og «streitinger» er i denne sammenhengen løst definert som folk med en litt satt og kjedelig musikksmak, som en gang tiden kanskje var veldig musikkinteressert eller iallfall satte stor pris på musikk, men som nå har gitt opp litt. Årsakene til at man slutter å henge med på ny musikk er mange, og kan ha å gjøre med at tiden ikke strekker til, at du ikke liker musikken barna dine spiller og følgelig tror all ny musikk er drit, eller at du simpelthen er fornøyd med ting som de er og nøyer deg med å høre den musikken du elsket i dine formative år, at du liksom ikke trenger mer. (Jo, det gjør du!)

I så fall er både denne og de to foregående spillelistene midt i blinken. De er kresent satt sammen av sanger jeg selv synes er veldig fine, men jeg har vektlagt musikk de fleste kjenner. Imidlertid har jeg tatt meg den frihet å «lure» inn enkelte låter av nyere dato, enkelte artister du neppe har hørt før, og noen få albumspor fra artister du digger, men likevel ikke kjenner. Ingenting av denne musikken er spesielt skummel eller krevende. Her finner du ikke afrobeat fra 60- og 70-tallet eller avantgardistisk støyrock, men heller iørefallende og fin musikk som «alle» kan like. (Det er mulig en og annen musikksnobb ikke synes Sophie Ellis-Bextors «Music Gets The Best Of Me» eller Chicagos «If You Leave Me Now» er noe fine, men det er mest synd for dem.)

Den første spillelisten for streitinger finner du her (med blant annet Kim Wilde, Ane Brun, Sade, ZZ Top, Genesis, Bruce Springsteen og Steely Dan), den andre ligger her (med navn som Toto, Donna Summer, Irene Cara, Gyllene Tider, Billy Ocean, Jahn Teigen, Foreigner og Adele), og den tredje – og siste er her, både i Spotify og Tidal.

God fornøyelse, og husk, det kommer fantastisk ny musikk hele tiden.