Takk for følget, Merle! – Her er mine favorittlåter

merle 1050x591 - Takk for følget, Merle! - Her er mine favorittlåter

Countryikonet Merle Haggard døde i går på 79-årsdagen sin. Han var en av de store countrysangerne og -låtskriverne, med rette beundret og elsket av kolleger og fans verden over. Her har jeg samlet en ørliten liste med mine absolutte Merle-favoritter. Den kunne helt klart vært lenger, men disse syv låtene – inkludert Merle og Willie Nelsons versjon av Townes Van Zandts “Pancho And Lefty” – troner aller øverst for meg. Måtte han hvile i fred!

Se også: Hello, my name is Johnny Cash

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.