Søtt som karamell – Suzanne Vega er tilbake i byen

Ja, altså… Det er gått 30 år siden jeg så Suzanne Vega for første og foreløpig siste gang, på Circus i Oslo, i kjelleren på Chateau Neuf, og i kveld skal jeg endelig se henne opptre på nytt når hun spiller på Rockefeller. Hvorfor jeg har latt det gå så lang tid er vanskelig å gi et fornuftig svar på. Jeg vet det ikke med sikkerhet, men jeg innbiller meg at hun har spilt i Oslo mange ganger i årene siden, så at jeg ikke har sett henne siden 1986 skyldes antagelig en god kombo av apati og dumhet.

Det er mange sanger jeg ønsker å høre i kveld, så vi får se om jeg blir bønnhørt. En av de jeg aller helst vil høre er nydelige “Caramel” fra 1996-albumet Nine Objects Of Desire, en stillfaren liten bossa nova-låt om kjærlighet og ikke minst begjær. Sjekk den fine videoen ved å klikke på lenken øverst.

Sjekk også: De beste nye låtene fra mai 2016

Skrevet av
More from Erik

Hello, weirdness – Twin Peaks is back

Når David Lynch, kongen av weirdness og surrealisme på film, bringer Twin...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.