Vi gleder oss til Knopfler-konsert

Så fikk han dårlig anmeldelse av VGs anmelder for Stavanger-konserten, men jeg tillater meg likevel å glede meg til at Mark Knopfler vender tilbake til Frognerbadet og Norwegian Wood-festivalen i morgen. Han spiller dessuten i Bergen i kveld og i Trondheim fredag. Den gamle Dire Straits-sjefen spilte sist i Frognerbadet for fem år siden, og det var en riktig så fin opplevelse. Med et solid nytt album i bagasjen, Tracker, bør det i grunn bli ganske fint nå også. Jeg skrev nylig en lengre artikkel for Universal om Knopflers fortreffelighet, og den kan du lese her. Dessuten kan du hygge deg med min best of Knopfler-spilleliste under her, med enkelte låter slengt inn som han enten har skrevet eller produsert i tillegg til mange av hans egne glansnumre.

 

 

Skrevet av
More from Erik

Mine julefavoritter 2017 – Sol Heilo

Hvis du har bursdag på julaften, er det egentlig litt uflaks? Eller...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.