Et av mine helt store favorittband er Prefab Sprout. Få låtskrivere snekrer sammen så merksnodig iørefallende og velkomponerte sanger som Paddy McAloon, og spredd rundt på bandets åtte plater, dukker perlene opp tilsynelatende helt vilkårlig. Å spille Prefab på random er en spennende øvelse der du uansett hvor godt du kjenner musikken får stadig nye øyeåpnere. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har spilt 1990-albumet Jordan: The Comeback, men det var først for noen uker siden jeg virkelig forsto hvor bra «One Of The Broken» er. Paddy har rett og slett ikledd seg Vårherres røst og som Hans talerør gjør han et forsøk på forklare oss at det ikke er hymnene og de søte salmene som overbeviser Ham om vår godhet, det er gjerningene våre. Ved å hjelpe «one of the broken» tar det seg kraftig opp i Hans øyne. Godt poeng, spør du meg!