Platelangs på en onsdag – ny sending i kveld

LV 50 1050x591 - Platelangs på en onsdag - ny sending i kveld
To fjols i flytårnet på Fornebu. Foto: Runar Storeide

Som vanlig er midt i uken, kan du høre et nytt program i serien Platelangs med Larsen & Valebrokk på kanalen Ordentlig Radio. Her sitter min gode venn Ronnie MAG Larsen og jeg og spiller nye og gamle norske favorittlåter for hverandre. Som like vanlig er holder vi alt hemmelig for hverandre før sending slik at “motparten” forhåpentligvis skal få en gledelig overraskelse.

Sjekk også: Den beste nye musikken fra mars

For lytterne vil derfor alt være top secret, men jeg kan røpe at vi blant annet skal høre musikk med opphav i Keyserløkka i Oslo, i tillegg til et av mine høydepunkter fra Øyafestivalen 2016, noen greier fra Bergen (selvsagt) og andre fine ting.

Du kan høre oss på Ordentlig Radio, enten på DAB, nett eller app på mobilen, og tidspunktet er klokken 20 blank i kveld. Går du glipp av programmet, har du to reprisesendinger å velge mellom, torsdag klokken 13 og lørdag klokken 16. Lik gjerne Facebook-siden vår også. Så, til slutt, her er spillelisten med alt vi har spilt i programmet så langt. Den begynner å bli lang og veldig fin og oppdateres hver uke, etter siste reprisesending, med det “nyeste” øverst. God lytt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.