I kveld er det ny sending for Platelangs med Larsen & Valebrokk, og den stadig voksende spillelisten vår er oppdatert med de åtte flotte sangene vi spilte i forrige program. Artistene da var Egil Olsen, Mohr, Fra Lippo Lippi, Kråkesølv, Minor Majority, The Monroes, St. Thomas og Marit Larsen, og hvem vet hvilke godbiter som vil dukke opp i kveldens program?

Vil du høre hva min gode venn og kollega Ronnie MAG Larsen og jeg har fore, må du finne frem til Ordentlig Radio klokken 20.00 i kveld. Det jeg kan røpe er at vi blant annet skal spille musikk fra Bodø, Ål og Bergen, men andre deler av landet vil også være representert. Hele poenget med radiokanalen Ordentlig Radio er jo nettopp å spille utelukkende norsk musikk, og Ronnie og jeg velger annenhver «hemmelige» favoritt som er skjult for den andre inntil den blir spilt.

Du finner oss på DAB-radioen din, på nettet eller på en helt gratis app som du kan laste ned til smarttelefonen. Får du ikke med deg kveldens sending, vil den bli sendt i reprise. Fast sendetidspunkt er da torsdag klokken 13.00 og lørdag klokken 16.00. Veldig hyggelig om du hører på, og det er også stas om du følger Facebooksiden vår. God fornøyelse!