En ny måned er forbi, og fra aprils mange utgivelser har jeg plukket mer enn 200 nye sanger som er verdt å høre på. Selvfølgelig er ikke alle like bra, men noe av poenget med disse listene er at de skal være et lite tidsbilde også – og ingenting som er med her er i mine ører dårlig. Det er dog så mye ny musikk som kommer at jeg ikke har sjans til å høre like grundig på alt, så et lite snev av harelabb kan jeg nok beskyldes for. Dette til etterretning.

Men altså, april har vært fylt med ny og spennende musikk fra et enormt kobbel med fine artister. Blant dem jeg trekker frem i dag er Malin Pettersen, Country Heroes, Beady Belle, Kamasi Washington, Roger Græsberg & Foreningen, Bob Dylan, Willie Nelson, The Jayhawks, The Northern Belle, Thom Hell, Tom Roger Aadland, Vidar Vang, Nick Lowe, Frøkedal, Trudy & Dave, Sveinar Heskestad, Luke Elliot, Big Ole P & Lil’ Missy, Father John Misty, Rikke Normann, Rolling Blackouts Coastal Fever, Van Morrison & Johnny DeFrancesco, John Prine, Death By Unga Bunga, Oslo Ess, Emilie Nicolas, Aurora, Leon Bridges, Thomas Drefvelin, Label, Dierks Bentley, Nina Nielsen, Kosmik Boogie Tribe… the list goes on and on.

Sjekk også: Den beste nye musikken fra mars

Tid med andre ord for at du skal kunne sjekke ut hva som er bra og hva som ikke er like bra, som vanlig både i Spotify og Tidal. God fornøyelse!