Musikk til reisen? – Fine spillelister på SAS-bloggen

Jeg har latt meg intervjue om mitt forhold til musikk i kombinasjon med reise sammen med to andre bloggere på Scandinavian Traveler som er onlinemagasinet til SAS. Her pludrer jeg blant annet lett om viktigheten av å variere musikken du hører på, og har bidratt med min tidligere publiserte Jorden rundt på 80 dager-liste. De to andre bloggerne som har uttalt seg – til ingen ringere enn Bortebest.no-blogger Inga Ragnhild Holst – er Øyvind Berekvam og Aslaug Olette Klausen. Også de har levert egne spillelister, og jeg noterer meg med betydelig glede at Klausen har inkludert en av mine franske favorittlåter, Noir Désirs fantastiske “Le vent nous portera”, der Manu Chao gjester med sitt karakteristiske gitarspill, av en god venn beskrevet som “roségitar”.

Les hele saken her.

Skrevet av
More from Erik

On The Road Again – The best road songs ever

If you see a faded sign by the side of the road...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.