Ny musikk januar 2018

Foto: Erik Valebrokk

Og vi er i gang! Musikkåret 2018 ser ikke ut til å bli mindre innholdsrikt enn 2017, for å si det mildt. Med tanke på at jeg nå i januar har samlet hele 170 nye sanger jeg oppfatter som bra/interessante/relevante (stryk det som ikke passer), blir jeg direkte svimmel av tanken på alt vi har i vente.

Høydepunkter? Tja, de er mange. Singler fra Borgar Storebråten, Darling West, Tom Roger Aadland, Beckstrøm Kvartett, Henning Kvitnes, Susanna, Kristin Asbjørnsen, Torgeir Waldemar og flere tyder på at vi har gode langspillere i vente. Det er kommet album fra Norsk Råkk, Munroe/Knutsen, Kåre Indrehus, Savoy, Knut Reiersrud og andre verdt å sjekke ut, og det var bare toppen av (det norske) isfjellet.

Sjekk også: Anmeldelse av den nye platen til Munroe/Knutsen

Av internasjonal interesse er Calexico (bildet), Joan The Police Woman, David Byrne, Mary Chapin Carpenter, Tracey Thorn, Nils Frahm, Tyler Childers, Rhye, Nina Nesbitt, Kylie Minogue (som har gitt ut en ny single som nesten er country – og er veldig bra), Eels, Jonathan Wilson, Kendrick Lamar med SZA, Justin Timberlake med Chris Stapleton og veldig mye mer.

Det er bare å stålsette seg. Her er januars beste nye låter:

Skrevet av
More from Erik

Eksklusiv forhåndslytt på The Switch’ nye popperle

Hvor bra den nye singlen til The Switch enn er, blir den...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.