Karaokefest med Madonna

Det er lenge siden sist jeg la ut en av de hysteriske “Carpool Karaoke”-videoene til talkshowverten James Corden der han kjører rundt med kjente artister i bilen og synger hitsinglene deres av hjertens lyst. Jeg tror også ganske sikkert det er første gang VG nett har gjort meg oppmerksom på en av disse videoene, men i dag tidlig dukket tittelen “Madonna avslører pikante detaljer om Michael Jackson” opp da jeg skrollet etter nyheter, eventuelt “nyheter”, med tilhørende screenshot av en twerkende Madonna og leende og klappende Corden.

Spesielt pikante detaljer får du dessverre (?) ikke, men Madonna “avslører” at hun har klint med Michael Jackson og måtte gi ham et glass chardonnay for å få ham til å slappe av. Hun forteller også at hun tre ganger er ekskommunikert av Vatikanet og er kritisk til Cordens klesstil som er veldig Seattle ann0 1990-årene, men morsomst er likevel når den umake duoen gauler og synger “Music”, “Vogue”, “Papa Don’t Preach”, “Express Yourself” og så videre.

Er det noe som virkelig får meg i kjempehumør er det disse videoene. James Corden er helt genial når han driver med dette, og se for all del de andre videoene jeg har delt tidligere, med Red Hot Chili Peppers, Chris Martin, Rod Stewart, Adele og Elton John. Fantastisk morsomt!

Skrevet av
More from Erik

Våre julefavoritter – The Switch: Merry Switchmas!

I dag er det gladguttene i The Switch som velger sine favorittjulesanger...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.