Det er bare å kaste inn håndkledet og akseptere at Halloween også er blitt en populær tradisjon også her i Norge. Så får vi like eller mislike det, men handelsstanden har vunnet. Det kunne riktignok ikke falle meg inn å kjøpe all mulig plastdrit for å pynte huset eller kle meg ut som et monster, men jeg har nå latt meg begeistre såpass at jeg har satt sammen en spooky spilleliste.

Her får du 100 sanger fulle av grøss og gru, og det er veldig mye bra her. En spilleliste som inneholder Tom Waits, Lucinda Williams, The Cramps, Michael Jackson, Chris Isaak, Guns N’ Roses, Alice Cooper, AC/DC, Mike Oldfield, Sarah Vaughn, Frank Sinatra, Turboneger, Warren Zavon, Ramones, Fela Kuti, Johnny Cash, Robert Plant og en haug andre kule artister må jo nødvendigvis gjøre susen.

Alt er ikke nødvendigvis skrekk og gru, men om ikke annet handler sangene om mye dårlig oppførsel og mørke drifter. Dette er i det hele tatt ikke en spilleliste for sarte sjeler.

God, creepy fornøyelse!