Gratulerer med dagen til meg!

I dag fyller jeg 55 med noe blandet fryd. Nå er jeg nærmere 60 enn 50, og det er jeg bare sånn passe fornøyd med. På den annen side er jeg i Barcelona sammen med kjæresten min, og da er livet åpenbart også veldig godt. (Bildet er tatt for noen dager siden i Cadaques, da jeg fremdeles var 54.)

Tradisjonen tro har jeg laget en spilleliste for dagen – den blir én sang lenger hvert år – så i dag er den 55 sanger lang. Den eneste (?) gjengangeren på listen fra år til år er Crackers strålende «Happy Birthday To Me» som åpner listen, og det kan vel kanskje tenkes at jeg har hatt med avslutningssporet «I’m Still Standing» på tidligere bursdagslister. Husker ikke, men slik er det vel med alderen.

Så derfor: Gratulerer med dagen til meg, og god sommer til dere andre. Håper dere liker (noe av) musikken!

More from Erik Valebrokk

Hvordan kan de gjøre dette med oss?

Det er nesten så jeg synes det er dårlig gjort. Etter et...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.