Fantastiske Frognerparken

Jeg elsker Frognerparken. Den har vært en del av meg praktisk talt hele livet, og jeg bor så nær at jeg betrakter den som en hage – som jeg vel å merke deler med veldig mange andre, men det er bare hyggelig.

Med smarttelefonenes inntog har Frognerparken og andre offentlige steder blitt fotografert i enormt stor skala sammenlignet med hvordan det var for få år siden. For min egen del har jeg fotografert Frognerparken mer eller mindre regelmessig i tre år, i all slags vær, til alle årstider, til alle tider av døgnet – og hver eneste gang har jeg sett noe nytt.

Frognerparken med det imponerende Vigelandsanlegget er jo aldri seg selv lik. Den skifter utseende med vær og vind og årstider, og det samme gjelder i høyeste grad Gustav Vigelands fantastiske skulpturer. Jeg mener med hånden på hjertet at parken er verdens flotteste menneskeskapte attraksjon – og det vil jeg nok hevde til jeg dør, selv om jeg ble mektig imponert over Gardens by the Bay i Singapore da jeg var der i påsken.

Det er imidlertid en annen historie. Nå ville jeg bare poste noen bilder fra Frognerparken som jeg tok på vei hjem fra jobb for noen dager siden. Håper de faller i smak.

Skrevet av
More from Erik

Fest og lunsj med Sigurd Wongraven – det store dybdeintervjuet

Det er to hydrauliske heiser. På den ene var trommesettet, og på...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.