Fantastisk ny Deafheaven-låt sluppet

Åtte og et halvt minutts deilig, velkomponert støy er hva vi enkelt oppsummert kan si om den helt nye Deafheaven-låta “Brought To The Water”, første smakebit og åpningskuttet fra deres kommende tredjealbum New Bermuda, oppfølgeren til den geniale 2013-utgivelsen Sunbather, en av de desidert beste platene fra det året. Det amerikanske death metal-bandet anført av den spyttende vokalisten George Clarke lager forbausende melodisk musikk støynivået tatt i betraktning, noe som også kommer tydelig til uttrykk i den nye låta. Det er suggererende og blytung musikk som krever sin lytter, men kommer du først innenfor er det noe av det tøffeste og samtidig fineste jeg kan forestille meg. Sunbather var et mesterverk, og hvis vi skal dømme ut ifra “Brought To The Water” blir ikke New Bermuda noe dårligere. Du finner en trailer for albumet øverst her, mens du ved å trykke på Soundcloud-linken under får nesten ni nydelige minutter intens Deafheaven-musikk. Utgivelsesdato er 2. oktober, og jeg nigleder meg!

Skrevet av
More from Erik

Ny musikk juni 2018

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg blir...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.