Mitt ferske radioprogram Norsk Mangfold som sendes på DAB-kanalen IndigoRadio er endelig i boks med et nytt program etter sommerferien. Som i første program er regelverket enkelt: Hva som helst kan spilles så lenge det er norsk og (forholdsvis) nytt. Jeg har også lagt til en egen retrospalte som jeg synes et hvert radioprogram av denne typen med snev av selvrespekt bør ha.

IndigoRadio har en av landets få, eksklusive DAB-lisenser, og stasjonen har gitt meg en daglig sending mellom kl 19 og 20. For ordens skyld, inntil jeg spiller inn et nytt program sendes det samme hver dag på dette tidspunktet. Men jeg trenger hjelp, og jo bedre hjelp jeg får jo hyppigere kan jeg lage nye sendinger. Derfor, om du er musiker selv og spiller i band, kjenner noen som spiller i band, har en søster som skriver kule sanger, jobber i plateselskap eller management og trenger profilering, whatever, gi lyd! Jeg lover INGENTING, men jeg er i det minste en fordomsfri fyr som kan slumpe til å spille hva som helst, så sant jeg liker det. «Ideologien» bak programmet er at begrensninger er meningsløse, at musikalske (og andre) fordommer og forutinntatthet gjør livet fattigere og mindre interessant. Med andre ord, alt går.

Har du musikk du vil formidle kan du sende en mail til [email protected]. Tune inn på IndigoRadio for å høre annen norsk musikk når som helst, og særlig kl. 19 hver dag for å høre min fordomsfrie time med nye og seriøst gode låter. I programmet som sendes nå kan du blant annet høre Pokal, Arif, The Northern Belle, Satyricon, Bjørn Borg, Hage, Bow To Each Other og a-ha.