Doctor Doctor! – Spilleliste for når 101 er ute

Muligens litt morbid, ikke vet jeg, men her kommer spillelisten som handler om leger, medisin, sykdom av alle slag og alt annet som hører sykehus og helse til. Det er ikke få låter som på et eller annet vis dreier rundt temaet, og det beviser vel at sykdom er noe som angår oss alle, fra en liten forkjølelse til kreft og annet faenskap.

Nå skal ikke dette være en deppeliste heller, og låtene jeg har valgt er pur musikalsk vellyd, dog avhengig av dine preferanser. Sjangerbredden er enorm, og listen inneholder musikk med så forskjellige artister som  J.J. Cale, Black Sabbath, The Thompson Twins, Gregory Isaacs, The Game, Pink Floyd, Warren Zevon, Frank Zappa, Steely Dan, Hajk, Orbital, Lady Gaga, Ian Dury, Joy Division, The Coasters, Sisters Of Mercy, The Who, Klovner i Kamp, Bobby McFerrin, Max Richter, Fairport Convention, Björn Skifs, Mudhoney og Tangerine Dream.

Her vet du med andre ord aldri hva som kan dukke opp, og sånn er det jo i grunnen med sykdom også. Det er en skjør tilværelse vi lever hva helsa angår, så vi skal takke for hver dag vi får her på jorden – spesielt om vi er friske og raske. Det krever ikke rare livsvisdommen å ha skjønt det, men av en eller annen grunn er det betimelig å minne om slikt iblant.

Denne listen er laaang, men likevel føler jeg at jeg bare har skrapt overflaten. Jeg tar derfor mer enn gjerne imot innspill for å gjøre den lenger, men vær så snill og sjekk så godt det lar seg gjøre før du melder tilbake om at «Dr. Abernathy» og «Smokers Outside The Hospital Doors» ikke er der. De er der nemlig begge to og mer enn 300 til.

God «fornøyelse» og stay healthy!

Sjekk også: (Litt) skuffende ELO-konsert

Skrevet av
More from Erik

TV mayhem – her er temamelodien fra Broen og andre serier

I kveld sendes siste episode av Broen på norsk TV. Jeg så...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.