Gratulerer med dagen, David Bowie! – Her er den store spillelisten

I dag fyller David Bowie 69 år og feirer det med utgivelsen av det vilt spennende albumet ★ (uttales Blackstar). Jeg regner med å anmelde albumet i løpet av helgen, da det rett og slett krever ganske mye lytting for at man skal få tak på nyansene. Jeg har hørt albumet ordentlig kun én gang, i Sony Musics lokaler før jul, og skrev om de første inntrykkene mine her.

Nå tenkte jeg imidlertid det var på tide med en real Bowie-spilleliste og har snekret sammen et i mine ører seriøst godt utvalg av hans beste stunder. Det er 50 i tallet, og jeg måtte rett og slett ta med Mott The Hooples versjon av “All The Young Dudes” som Bowie selv ikke har utgitt offisielt noen gang. Den hører liksom med. Låtene er ikke rangert, men organisert i en rekkefølge jeg håper og tror vil fungere godt. God fornøyelse, og til mannen selv: Gratulerer så mye med dagen!

Skrevet av
More from Erik

Tilbake etter hjerteinfarkt – uten dødsangst, men med ny giv

Et hjerteinfarkt i juli satte en stopper for sommerens festivaljobber, men en...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.