Siden det tar veldig mye tid og ressurser å lage en skikkelig musikalsk adventskalender har jeg bestemt meg for å poste noen av de fineste bidragene fra årene 2015-2017 da en rekke flotte norske artister skrev om sine favorittjulesanger for leserne av Mitt liv som Erik. Og hvem vet? Kanskje blir det helt nye bidrag til neste år? Den som lever får se.

I luke nummer 7 i min resirkulerte adventskalender finner vi Hellbillies-vokalist Aslag Haugens favorittjulelåter, eller rettere sagt, favorittlåtene til Aslag og hans lille familie. Da jeg i 2016 ba ham sette sammen en liste med sine favoritter ba han kona Cathrine og hennes datter Charlotte om hjelp, og av den grunn ble listen også utvidet fra 10 til 15 låter.

Aslag ba om å få slippe å si så mye om valgene sine, men understreket at det var «viktig at Cathrine og Charlotte blir kreditert! De har tipsa om flere av låtene her. Tipper du ser hvem.» Ja, jeg gjorde det. Gjør du?

Sjekk også: Egil Olsens favorittjulelåter og splitter nye musikkvideo