Min fantastiske spilleliste med den aller beste countrymusikken vokser stadig. Med tilskudd av to låter fra den gamle John Travolta-filmen Urban Cowboy (regi: James Bridges, 1980), Mickey Gilleys intenst rocka «Honky Tonk Wine» og Johnny Lees softe mid-tempo countrypoplåt «Lookin’ For Love», kom vi i dag opp i 900 låter totalt.

Listen vokser jevnt og trutt. Når jeg snubler over en countryperle jeg ikke har hørt før, kommer på en fin sang jeg ikke har hørt på en stund eller hører noe nytt, hender det rett som det er at jeg sniker inn noen låter på spillelisten Jævla bra countrymusikk, og resultatet finner du her. Om du er countryentusiast eller kommer skrubbsulten og nysgjerrig til dette avsindige smørgåsbordet, er dette sannsynligvis den beste og mest omfattende countryspillelisten det er mulig å oppdrive noe sted. (Sa han ubeskjedent.)

Jeg sier ikke så mye mer, siden musikken i bunn og grunn gjør det for meg. I stor grad handler det her om countrymusikkens klassiske munnhell «three chords and the truth». God fornøyelse!

Sjekk også: Enda en spilleliste for streitinger