Jeg har en spilleliste som vokser og vokser. Tempoet er riktignok ikke helt ellevilt, men Jævla bra countrymusikk teller i øyeblikket 1111 låter. I den anledning vil jeg gjerne få minne om dens eksistens, for har du ikke hørt den, så bør du sjekke den ut. Her er type «alt»: Hank Williams, Johnny Cash, Dolly Parton, Tammy Wynette, George Jones, Emmylou Harris, Gram Parsons, Marty Robbins og de øvrige helt store, men også mindre kjente, men like fullt verdifulle artister som Chris Knight, Michaela Anne, Whitney Rose og Wagon, og alt innimellom der, selvsagt inkludert en rekke norske navn.

Du trenger ikke være stor countryfan for å ha utbytte av denne spillelisten. Det holder i grunnen å være glad i musikk. Jeg kan vanskelig forestille meg at så mange andre enn meg synes alt her er like fantastisk, men setter du pris på en god melodi, finner du nok av dem her – 1111 for å være presis. Det skal for skams skyld nevnes at Neil Young-innslagene på denne Spotify-listen for tiden er «grå» siden de ikke er så gode venner, men jeg håper og tror at partene finner sammen igjen på et tidspunkt.

God fornøyelse!