90-tallets ravescene var ikke for meg. Når venner og journalistkolleger prøvde å overbevise meg om fortreffeligheten til artister som Prodigy, Fatboy Slim, The Chemical Brothers og en bråte andre, vendte jeg mitt arrogante og døve øre til og satte på en ny CD med The Jayhawks eller Steve Earle. For eksempel. I ettertid ser jeg at dette var en tåpelig holdning, selv om jeg for så vidt er glad for at jeg ikke fløy rundt med glowsticks og poppet ecstacy i tide og utide. Men jeg har også innsett at mye av musikken hadde en hel del kvaliteter ved seg, og The Chemical Brothers spesielt. De holder det fremdeles gående, og singlen ”Go” fra det kommende albumet Born In The Echoes (utgis 17. juli) er intet mindre enn kanonbra. Den amerikanske rapperen Q-Tip er velplassert gjestesanger, og videoen laget av den franske regissøren og manusforfatteren Michel Gondry er definitivt verdt en kikk.